Σαγανάκi

1 φέτα γραβιέρα (πάχους 2 cm και 10×8 cm)
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Κρύο νερό
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Κόβουμε μια φέτα γραβιέρα
2. Τοποθετήστε το σε παγωμένο νερό και στη συνέχεια κυλήστε το από όλες τις πλευρές σε αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Ανακινήστε το αλεύρι που περισσεύει.
3. Σε ένα τηγάνι βάζετε ελαιόλαδο να καλύψει το 1/3 της φέτας και τη τηγανίζετε καλά και από τις δύο πλευρές.
4. Απολαύστε το λαχταριστό τηγανητό τυρί με στύψιμο λεμονιού και ούζο.

Ευχαριστούμε την Christina Lervik για την Συνταγή