Η Τούρτα Κατσαρόλας είναι με απλά υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, αυτή η λαχταριστή τούρτα θα γίνει η αγαπημένη σας συνταγή.

Υλικά:

2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
1 λίτρο γάλα
100 γρ. κορν φλάουρ
200 γρ. βούτυρο
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
1 μεταλλικό κουτί μόρφατ (σαντιγύ)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Σταγόνες σοκολάτας για διακόσμηση

Εκτέλεση:

Σπάστε τα μπισκότα σε ένα ταψί ή τάπερ διαστάσεων 25×35εκ.

Κρέμα:
Ζεστάνετε το γάλα σε μια κατσαρόλα.
Διαλύστε το κορν φλάουρ σε λίγο από το ζεστό γάλα.
Προσθέστε το διαλυμένο κορν φλάουρ στο ζεστό γάλα και ανακατέψτε μέχρι να πήξει ελαφρά.
Κατεβάστε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέστε το βούτυρο και τη σοκολάτα γάλακτος.
Ανακατέψτε μέχρι να λιώσουν και να ενσωματωθούν.
Περιχύστε την κρέμα πάνω από τα σπασμένα μπισκότα.
Ανακατέψτε καλά και ισιώστε την επιφάνεια. Αφήστε να κρυώσει τελείως.

Σαντιγύ:
Χτυπήστε το μόρφατ με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγύ.
Απλώστε τη σαντιγύ πάνω από την κρύα βάση με τα μπισκότα.
Διακοσμήστε με σταγόνες σοκολάτας.

Καλή Επιτυχία!

Η Συνταγή είναι της κας ελενη τσιουκανη

Προηγούμενο άρθροΜιραντοσοκολατοσαντουιτσάκια
Επόμενο άρθροΣούπερ σοκολατένια σπιτικά brownies που θα φτιάξέτε ποτέ σας!