Σφολιάτα με τυρί και αυγό

Υλικά

1 αυγό
150 γρ πρόβειο τυρί φέτα
1 πακέτο σφολιάτα

Εκτέλεση

1 Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί με τον κρόκο.
2 Κόβουμε τη σφολιάτα σε ορθογώνια. Βάλτε λιγότερη από τη γέμιση στη μέση τους. Κυλήστε προσεκτικά.

3 Αλείφουμε τα ρολάκια με το ασπράδι. Αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.
4 Τοποθετούμε τα ρολάκια ώστε να μείνουν οι άκρες στο κάτω μέρος, για να μην φουσκώσει η ζύμη και ανοίξουν τα ρολάκια.
5 Ψήνουμε για περίπου 15-20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C.

Καλή Απόλαυση

 

Προηγούμενο άρθροΑναμνήσεις από την Κουζίνα της Μάνας: Το Ρυζόγαλο
Επόμενο άρθροΡολάκια μπέικον γεμιστά για το γιορτινό τραπέζι