Υλικά
100 γραμμάρια λευκό ταραμά
300 γραμμάρια ψωμί μουλιασμένο
2 κουταλιές σούπας δυόσμο
2 κουταλιές σούπας άνηθο
2 κουταλιές μαϊντανό
1 ξερό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Χυμό από ένα λεμόνι και το ξύσμα του μαζί
θυμάρι και πιπέρι
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ
Αλεύρι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Στο μίξερ διαλύστε το κρεμμύδι μαζί με τα σκόρδα και σε μία λεκανίτσα ανακατέψτε τον τάραμα και όλα τα παραπάνω υλικά!!! Προσθέστε το μουλιασμένο ψωμί Φτιάξτε κεφτεδάκια αλευρώστε και ψήστε σε βαθύ σκεύος και σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο μέχρι να ροδίσουν καλά σε σιγανή φωτιά!!!Σερβίρετε με μπόλικο λεμόνι!!!!
Η Συνταγή ελιναι της κας Gogo Samiou