Εάν θέλετε, προσθέστε μερικά αρωματικά ψιλοκομμένα βότανα

✅Θα χρειαστείτε:

160 γρ αλεύρι,
200 ml γάλα ζεστό,
1 αυγό
300 γραμμάρια σουλουγκούνι ή μετσοβονε ή οποιο άλλο τυρι κιτρινο σκληρό
1 φακελάκι μαγιά (8 γρ.)
1 κουτ.γλ αλάτι.

✅Προετοιμασία:

Ζυμώνουμε μια ομοιογενή ζύμη από το γάλα, το αυγό, το αλάτι, το αλεύρι και την μαγιά
Προσθέτουμε το τριμμένο σουλουγκούνι – τυρι και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα ζεστό τηγάνι και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά με καπάκι.
Αναποδογυρίζουμε το χασαπούρι και ροδίζουμε από την άλλη πλευρά.

Καλή όρεξη ❤️

Προηγούμενο άρθροΜηλόπιτα με καραμελωμένη κρέμα πατισερί
Επόμενο άρθροKέικ με παπαρουνόσπορο, χυμό πορτοκαλιού και φουντούκια