Υλικά:
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κόκκοι μαστίχα σπασμένοι με λίγη ζάχαρη
Νερό χλιαρό όσο πάρει
1 κουταλάκι του γλυκού μπέκιν
Λάδι για το τηγάνισμα
Ζάχαρη και κανέλα για το πασπάλισμα ή μέλι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το μπέκιν , τη μαστίχα και νερό χλιαρό λίγο λίγο μέχρι να γίνει ένα μείγμα ούτε πολύ αραιό ούτε πολυ σφιχτό …Κατόπιν βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά ρίχνουμε το λάδι και όταν κάψει ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά απο το μείγμα μας γυρίζουμε και από τις δυο πλευρές εως ότου πάρει χρώμα χρυσαφί τις βγάζουμε και της πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα η ακόμα και μέλι …
Καλή Επιτυχία Μαρία Χίος
ΠΗΓΗ: Παραδοσιακές Συνταγές