Υλικά
1Kg Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Λίγο αλάτι
1 Μαγιά φακελάκι ξηρή
750Ml Νερό χλιαρό
Εκτέλεση
Σε λίγο χλιαρό νερό διαλύουμε τη Μαγιά & την αφήνουμε 10′.
Σε μια λεκάνη βάζουμε το κοσκινισμένο αλεύρι ρίχνουμε το αλάτι σε μια γωνιά & έπειτα προσθέτουμε το νερό σιγά σιγά & ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία ζύμη που κολλάει ελαφρώς στα δάχτυλα.
Την σκεπάζουμε & την αφήνουμε να φουσκώσει 1-2 ώρες.
Έπειτα ξαναζυμώνουμε & την αφήνουμε 1 ώρα ακόμα.
Στο τέλος παίρνουμε μια μικρή μπάλα από το ζυμαράκι & την ανοίγουμε με τα δάχτυλά μας…
Και την βάζουμε στο τηγάνι να ψηθεί.
Σερβίρουμε με μέλι ή με τυρί φέτα.
Ιωάννα Φουρναράκου Συνεργώ-Αγοράζω-Κερδίζω! προϊόντα παραγωγών
Παραγωγός (Κος Dimitrios Stamatiou ) Εξαιρετικό Μέλι!!!!