Υλικά

4 κολοκυθάκια
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1/2 κουτάλακι του γλυκό πάπρικα
1/2 κουτλακι του γλυκού σκόνη σκόρδου
5 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
5 κουταλές της σούπα παρμεζανα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση

Κόβω 4 κολοκυθάκια σε κύκλους και τα βάζω σε πλαστική σακούλα.
Πασπαλίζω μέσα στην σακούλα με αλεύρι, τριμμένη φρυγανιά, αλάτι, μαύρο και κόκκινο πιπέρι, σκόνη σκόρδου και τα κούνησα καλά μέσα στο σακουλάκι να καλυφθούν.
Αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα, ραντίζουμε με λίγο λάδι, πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και ψήνουμε στους
200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν (περίπου 30 λεπτά). Σερβίρουμε με τζατζίκι ή όποια σάλτσα σας αρέσει

Καλη Απόλαυση σε όλους!

 

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάκι πολύ τραγανό εξωτερικά με μαλακό πυρήνα τυριού
Επόμενο άρθροΥγρό κέικ με φλούδα πορτοκαλιού