Τυροκροκέτες τραγανές

Υλικά για 15 τυροκροκέτες:

– 250 γρ. τυρί γκούντα
– 1 αυγό ολόκληρο
– 1 ασπράδι αυγού
– 25 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
– 15 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
– 1/4 κ.γ. αλάτι
– σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τριμμένο τυρί, αλεύρι, σιμιγδάλι, αυγό , ασπράδι μονο, αλάτι και ανακατεύουμε να φτιάξουμε  μια ζυμη.

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουνε 3-4 εκ σπορέλαιο και μόλις ζεσταθεί πλάθουμε και ρίχνουμε τις τυροκροκέτες στο λάδι.
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Βγάζουμε σε μια χαρτοπετσέτα να στραγγίξει το λάδι και ειναι ετοιμεςςςςςςςςςς

Εγγραφείτε στο κανάλι της Konstantina’s Kitchen εδώ

Προηγούμενο άρθροΚουλουράκια Πορτοκαλιού…η μυρωδιά τους ζαλίζει
Επόμενο άρθροΠαραδοσιακή Τυρόπιτα Στριφτάρι…πίτα για το γιορτινό τραπέζι