Τυρόπιτες με φέτα και αποξηραμένο δυόσμο!

Συστατικά

1 φλιτζάνι τυρί κρέμα
1 φλιτζάνι τυρί φέτα
3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
Μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη μέντα
1 κουτί σφολιάτα
1 αυγό και πιτσίλισμα νερού (πλύσιμο αυγών)
σουσάμι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, τη φέτα, το γιαούρτι, τη μέντα και το μαύρο πιπέρι μέχρι να γίνουν κρέμα και αφήνουμε στην άκρη. Ανοίγουμε τα φύλλα σφολιάτας και κόβουμε 3 κάθετα μέρη και μετά κόβουμε οριζόντια μέχρι να έχουμε 9 ίσα τετράγωνα.
Σε κάθε τετράγωνο βάζετε 1 κουταλιά της σούπας από το μείγμα τυριών. Βουρτσίστε τις άκρες με νερό (αποτρέπει τα κενά).
Στη συνέχεια, διπλώστε το τετράγωνο προς τα κάτω για να κάνετε ένα τρίγωνο. Πιέζουμε με ένα πιρούνι να σφραγιστούν οι άκρες γύρω-γύρω και το βάζουμε σε ταψί.
Αλείψτε κάθε τιρόπιτα με αυγό, στη συνέχεια πασπαλίστε το σουσάμι και ψήστε στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά.

Καλή απόλαυση!

ΠΗΓΗ: Cook Like a Karpathian

Προηγούμενο άρθροΠαστάκια…γλυκιά απόλαυση
Επόμενο άρθροΓρήγορο Κέικ με γιαούρτι και κακάο