Συστατικά

350 gr τριμμένο τυρί φέτας
110γρ τυριού κρέμας
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι αγγούρια
1/2 φλιτζάνι ελιές καλαμών
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
3/4 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες (σε κύβους)
2 κουταλάκια του γλυκού μικτά βότανα (δεντρολίβανο, βασιλικός)

Οδηγίες

Συνδυάστε τη φέτα και το μαλακωμένο τυρί με το ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος του κουταλιού σας μέχρι να κρεμώσει το μείγμα. 


Προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά και συνδυάστε ξανά. Όταν φτιάχνω αυτό το πιάτο, μου αρέσει να το κάνω με μερικά πρόσθετα βότανα, ελιές και λιαστές ντομάτες – μόνο για να δώσω λίγο περισσότερο χρώμα. 

Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα πολύχρωμο μπολ και σερβίρετε με τσιπς ή πιτάκια. Απολαύστε το!