Δείτε Επισης: Κρεμώδη ζυμαρικά σε σάλτσα χοιρινού | Κοκκινιστό χοιρινό με καπνιστή πάπρικα και κριθαρακι

Χοιρινά μπριζολάκια ή τηγανιά, με μπύρα και γιαούρτι

Υλικά για 4-6 άτομα

1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
8 χοιρινά μπριζολάκια ή 1 κιλό τηγανιά (χοιρινό μπούτι)
1-2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κουτάκι μπύρα 330 ml
1 κ. γ. ροζ πιπέρι
1 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
1 κεσεδάκι γιαούρτι 0% των 150 γρ.
νερό
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να σουρώσει.
Αν βάλουμε τηγανιά, την κόβουμε σε μικρές μπουκιές.
Σε αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι και λίγο νεράκι και τα αφήνουμε να βράσουν για λίγα λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να ασπρίσει το κρέας από όλες τις μεριές. Όταν εξατμιστεί το νερό, προσθέτουμε το λάδι και γυρίζουμε το κρέας για 5 λεπτά.

Δείτε Επισης: Κρεμώδη ζυμαρικά σε σάλτσα χοιρινού | Κοκκινιστό χοιρινό με καπνιστή πάπρικα και κριθαρακι

Δείτε την συνέχεια της συνταγής εδώ