Κέικ Μήλου

Υλικά

2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
1 φλιτζάνι γάλα
3 φλιτζάνια αλεύρι φαριν απ
2 βανίλιες
2 αυγά
1 κουταλιά της σούπας κανέλα
μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα
μισό φακελάκι μπέικιν
3 μικρά μήλα
κονιάκ ή λικέρ

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη με το λάδι λίγο να ομογενοποιηθούν.
Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα μας τα υλικά μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε σιγά-σιγά με μία μαρίζ. Βουτυρώνουμε τη φόρμα μας και πασπαλίζουμε με αλεύρι.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 με 50 λεπτά ανάλογα με το φούρνο.

Κέικ Μήλου της Ραλλούς
Μπορούμε να το στολίσουμε με ζάχαρη άχνη η με λίγο τριμμένο καρύδι.
Ενα μυρωδάτο κέικ αλλιώτικο από τα άλλα!!!!
Δοκιμάστε το!!!!

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ