Ψητή πιπεριά με κρέμα γάλακτος
Υλικά
6,7 πιπεριές (κατά προτίμηση κόκκινες)
Περίπου 150 ml κρέμα γάλακτος
Μια πρέζα μαύρο πιπέρι
Αλάτι
1 κσ πάπρικα
Εκτέλεση
Ψήνετε, ξεφλουδίζετε και ψιλοκόβετε τις πιπεριές.
Το βράζουμε με λίγο νερό (4,5 κουτ σούπας αρκούν).
Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο λάδι και τις τηγανίζουμε.
Ακολουθεί πάπρικα, αλάτι και μαύρο πιπέρι.
Ρίχνουμε την κρέμα γάκατις και αφήνουμε να σιγοβράσει.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καλή όρεξη!