Υλικά:
1 μεγάλο κομμάτι τυρί φέτα
1 ντομάτα μεγαλούτσικη
Πράσινη πιπεριά ή και καυτερές πιπεριές
Λίγο ελαιόλαδο
Πιπέρι, ρίγανη
ελιές χωρίς το κουκούτσι
Εκτέλεση:
Σε ένα μικρό πήλινο σκεύος τοποθετούμε τη φέτα και τη σκεπάζουμε με τη ντομάτα κομμένη σε ροδέλες.
Από πάνω προσθέτουμε τις ροδέλες πιπεριάς. Μπορούμε να προσθέσουμε και καυτερές πιπεριές -προσθέτουμε και τις ελιές .
Πασπαλίζουμε με πιπέρι και λίγο ρίγανη και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε τη φέτα μας στους 180 – 200 βαθμούς, σε φούρνο πάνω κάτω για περίπου 15 λεπτά.Σερβίρουμε ζεστό !!
Καλή Απόλαυση