Υλικά:
1 μεγάλο κομμάτι τυρί φέτα
1 ντομάτα μεγαλούτσικη
Πράσινη πιπεριά ή και καυτερές πιπεριές
Λίγο ελαιόλαδο
Πιπέρι, ρίγανη
ελιές χωρίς το κουκούτσι

Εκτέλεση:

Σε ένα μικρό πήλινο σκεύος τοποθετούμε τη φέτα και τη σκεπάζουμε με τη ντομάτα κομμένη σε ροδέλες.

Από πάνω προσθέτουμε τις ροδέλες πιπεριάς. Μπορούμε να προσθέσουμε και καυτερές πιπεριές -προσθέτουμε και τις ελιές .

Πασπαλίζουμε με πιπέρι και λίγο ρίγανη και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Ψήνουμε τη φέτα μας στους 180 – 200 βαθμούς, σε φούρνο πάνω κάτω για περίπου 15 λεπτά.Σερβίρουμε ζεστό !!

Καλή Απόλαυση

 

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο γιουβέτσι…παραδοσιακό Φαγητό
Επόμενο άρθροΓλυκά Καρυδοπιτάκια…τους έχουν τρελάνεις όλους