Το πιο απλό ψωμί του τοστ που μετατρέπεται εύκολα στη βάση ενός πλούσιου και απίστευτα νόστιμου σνακ.

Συστατικά:

300 γραμμάρια κιμά.
1 κρεμμύδι
50 ml ανθρακούχο νερό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη γλυκιά πάπρικα
6 φέτες ψωμί
180 γρ τυρί μοτσαρέλα

Παρασκευή:

Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και τοποθετούμε πάνω του τις φέτες ψωμιού σε μία στρώση.
Σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε τον κιμά, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αλάτι και τα μπαχαρικά.
Ρίξτε νερό και ανακατέψτε τα πάντα σε μια ομοιογενή μάζα.
Τώρα το μοιράζουμε σε κομμάτια ψωμιού. Πασπαλίζουμε το καθένα με τριμμένο τυρί και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο
στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Πριν το σερβίρετε, μπορείτε προαιρετικά να πασπαλίσετε το πιάτο με ψιλοκομμένα μυρωδικά.
Η γέμιση εδώ μπορεί να αλλάξει με κάθε νέα προετοιμασία. Δοκιμάστε, για παράδειγμα, να αντικαταστήσετε τον κιμά με λουκάνικο
ή καπνιστό μπεικον.

Καλή όρεξη!

Grey Cloverfield