Συστατικά
800gr υψηλής ποιότητας ξύδι μήλου
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/2 σκόρδο κεφάλι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
1/2 κούπας τριμμένο χρένο (νωπό ή παρασκευασμένο)
1/4 φλιτζάνι τζίντζερ ρίζα, τριμμένη ή τεμαχισμένο
2 κουταλιές φρέσκο δενδρολίβανο ή φύλλα θυμάρι, ψιλοκομμένο

Οδηγίες
Ρίχνουμε ξίδι πάνω από τα παραπάνω συστατικά.

Αφήστε τα για 2 εβδομάδες έως 2 μήνες σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο.

Στραγγίξτε και αν θέλετε, προσθέστε το μέλι και / ή ένα εσπεριδοειδές για την γεύση.

Για να αντιμετωπίσετε ένα κρύωμα, ανακατέψτε 1/2 φλιτζάνι από το μείγμα ξιδιού με 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού και μέλι.

ΠΗΓΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ

*Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ιατρικής γνωμάτευσης και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με την υγεία, είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπευτικό πλάνο για κανένα άτομο. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν, δεν δημιουργεί μια σχέση γιατρού-ασθενή. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

Προηγούμενο άρθροΚαύση λίπους: 7+1 τρόποι να δεις άμεσα αποτελέσματα (πέραν της γυμναστικής)
Επόμενο άρθροΤαλιατέλες ραγού με μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά