Κολοκυθόπιτα Ξεσάρκωτη

Υλικά

1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2/3 φλιτζάνι γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
2 αυγά χτυπημένα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
πιπέρι
280 γραμμάρια τριμμένα κολοκύθια στραγγισμένα
1/2 φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες
1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα ή τσένταρ

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 ° C. Αλείψτε τον πιάτο με λίγο βούτυρο.
Ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν, το γάλα, λάδι, αυγά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε τα λαχανικά και 1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη. Χύστε το μείγμα μέσα στο ταψί. Πασπαλίστε την κορυφή με 2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα τριμμένη ή τσένταρ.
Ψήστε 30-35 λεπτά ή μέχρι το μαχαίρι να βγαίνει καθαρό στο κέντρο.
Αφήστε το να σταθεί τουλάχιστον 10 λεπτά πριν το σερβίρετε.

Καλή Ορεξη

Προηγούμενο άρθροΑυτές οι αφράτες τηγανίτες της γιαγιάς έγιναν Viral
Επόμενο άρθροΧωρίς ψήσιμο μαριναρισμένα κολοκύθια…μια δροσιστική καλοκαιρινή σαλάτα