Έσκαλόπ με μανιτάρια

Yλικά για 2 άτομα

4 φέτες μοσχαρίσιου κρέατος
300 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2-3 κουταλιές σούπας μαϊντανό για γεύση
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές αλεύρι
60 γραμμάρια βουτύρου ή ελαιόλαδο
μισό ποτήρι ξηρό λευκό κρασί
Αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το βούτυρο, το σκόρδο,τα μανιτάρια, τον μαιντανό και τα σοτάρουμε ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να μαραθούν.


Τ αφαιρούμε απ το τηγάνι.
Πασπαλίζουμε με αλεύρι τα σκαλοπίνια μας και από τις 2 πλευρές.


Ρίχνουμε στο τηγάνι βούτυρο και τηγανίζουμε τα σκαλοπίνια μας σε μέτρια φωτιά.

Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και σβήνουμε με το κρασί.

Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα μανιτάρια.

Αφήνουμε στη φωτιά για άλλα 10 λεπτά και το σβήνουμε. Σερβίρουμε και από πάνω ρίχνουμε την σάλτσα απο πάνω
Είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε και να τα συνοδέψουμε με ρύζι η πουρέ!!!!!

Καλή σας όρεξη!!!!!!

Subscribe for more delicious recipe here

Προηγούμενο άρθροΤο γλυκό που λιώνει στο στόμα
Επόμενο άρθροΤα υπέροχα κουλούρια bagels…δεν θα τα ξεχάσετε ποτέ