Φέτες Ψωμιού με κιμά και τυρί

Υλικά:

κιμά – 500 γρ.
κίτρινο τυρί – 150 g (τριμμένο)
αυγό – 1 τεμ.
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
Δυόσμο αποξηραμένο
ψωμί – 16 φέτες

Εκτέλεση:

Τρίβουμε το χύμα κίτρινο τυρί . Καρυκεύστε τον κιμά με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και δυόσμο. Προσθέστε το αυγό και το κίτρινο τυρί και ζυμώστε όλα τα προϊόντα. Απλώστε τις φέτες με το μείγμα που προκύπτει.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, σε υψηλή θερμοκρασία, μέχρι να γίνει.

Καλή όρεξη.

Προηγούμενο άρθροΗ πιο γρήγορη πίτα με γιαούρτι και φέτα
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα στο άψε σβήσε