Συστατικά
2 κιλά καρδιές αγκινάρας στεγνωμένες και ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι φέτα (θρυμματισμένη)
1/2 φλιτζάνι βότανα (όπως άνηθος, μέντα, μαϊντανός, ψιλοκομμένα)
1 ματσάκι πράσινα κρεμμύδια (κομμένα σε φέτες)
3 αυγά (ελαφρώς χτυπημένα)
Αλάτι και πιπέρι 
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
12 φύλλα ζύμη για πίτα (αποψυγμένα όλη τη νύχτα στο ψυγείο)

Εκτέλεση

Ανακατέψτε τις καρδιές της αγκινάρας, τη φέτα, τα βότανα, τα πράσινα κρεμμύδια, τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.
Βουρτσίστε το κάτω μέρος ενός ταψιού 8 × 8 ιντσών με ελαιόλαδο.
Βουρτσίστε από πάνω κάθε φύλλο ζύμης με ελαιόλαδο και τοποθετήστε το στο ταψί.          (Ίσως χρειαστεί να κόψετε τη ζύμη για να ταιριάξετε στο ταψί.)                          Επαναλάβετε μέχρι να έχετε 6 στρώματα.
Τοποθετήστε το μείγμα αγκινάρας πάνω από το 6ο φύλλο ζύμης.
Βουρτσίστε ένα φύλλο ζύμης με ελαιόλαδο και βάλτε πάνω από την γέμιση της αγκινάρας. Επαναλάβετε έως ότου έχετε 6 στρώματα.
Ψήνουμε σε ένα προθερμανθέντα φούρνο 180C μέχρις ότου χρυσίσει στην κορυφή, περίπου 30-50 λεπτά.

Closet Cooking

Προηγούμενο άρθροΚαγιανάς ή Στραπατσάδα !!!
Επόμενο άρθροΚουλουράκια Μαρέγκας της Νατάσας