Ένα ορεκτικό για να σερβιριστεί με ένα ουζάκι πριν το φγητό.
Συστατικά:
1 φλιτζάνι ελιές καλαμών
1/2 φλιτζάνι θρούμπες ελιές
1/2 φλιτζάνι πράσινες ελιές
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
Ξύσμα από 2 λεμόνια
1 κουταλιά της σούπας νιφάδες κόκκινου πιπεριού
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά ξηραμένη ρίγανη
μερικά κλαδάκια θυμάρι

Εκτέλεση:
Βεβαιωθείτε σε όλες οι ελιές έχετε βγάλει το κουκούτσι. Μπορούν να αγοραστούν με αυτόν τον τρόπο, ή αν θέλετε μπορείτε να κάνετε τη δουλειά μόνοι σας.
Σε ένα μεγάλο δοχείο ανάμειξης προσθέστε όλα τα συστατικά και ανακατέψτε καλά.
Σερβίρετε τις ελιές ως ορεκτικό. Είναι νόστιμα όταν συνοδεύονται με ψημένο ψωμί ή ζεστές  πιτούλες.
Αυτό το πιάτο μπορεί  να αποθηκευτεί στο ψυγείο για περίπου δύο ημέρες πριν από το σερβίρισμα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ μελιτζανοσαλάτα του σεφ George
Επόμενο άρθροΟι Πιτούλες μιας Κρητικιάς…θα τις λατρέψετε