Σπιτικά κασεροψωμάκια

Συστατικα

γιαούρτι – 2 κουταλιές της σούπας.
μαγειρική σόδα – 1 κουταλάκι του γλυκού.
τυρί ανθότυρο – 300 g
αλάτι – 1 κουταλάκι του γλυκού.
ζάχαρη – 1 κουταλάκι του γλυκού.
αλεύρι – 4 κουταλιές της σούπας. και λίγο να ανακατέψουμε
κίτρινο τυρί κασερι – 10 τεμ. φέτα
λάδι – 10 κουταλιές της σούπας.

Μέθοδος Παρασκευής

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη σόδα, αφού αφρίζει, προσθέτουμε το αλάτι και τη ζάχαρη, ανακατεύουμε. Προσθέστε το τεμαχισμένο τυρί και το κοσκινισμένο αλεύρι, ζυμώνετε μια μαλακή ζύμη που κολλά σχεδόν στα δάχτυλά σας, ζυμώνετε με λίγο αλεύρι.
Χωρίστε τη ζύμη σε 10 ίσες μπάλες, ανοίξτε κάθε μπάλα σε μια λεπτή κρούστα,

τοποθετήστε 1 κομμάτι κασέρι και διπλώστε τις άκρες, καλύπτοντας τη γέμιση σε φάκελο

 ανοιξτε πάλι με τον πλάστη σε μια μεγαλύτερη κρούστα.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με 1 κουταλιά της σούπας λάδι σε χαμηλή φωτιά, τοποθετήστε ένα από τα ψωμάκια και ψήστε με το καπάκι κλειστό μέχρι να ροδίσουν. Γυρίστε το ψωμάκι και ψήστε από την άλλη πλευρά, αλλά χωρίς το καπάκι.
Πριν το ψήσιμο για κάθε ψωμάκι, ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας λάδι στο τηγάνι.
Υπέροχα γεμιστά κασεροψωμάκια με τα οποία μπορείτε να γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Δείτε το βίντεο της Συνταγής εδώ

Προηγούμενο άρθροΟ πιο ωραίος Μουσακάς που έχω φάει
Επόμενο άρθροΤα πιο γρήγορα ζαμπονοτυροπιτάκια