Ζαμπονοτυροπιτάκια

Συστατικά:

2 αυγα
100 ml. λάδι
100 ml. νερό
3 κουταλιές γιαούρτι
αλάτι
450 γρ. φυλλα κρούστα πίτας

Εκτέλεση

Σπάμε τα αυγά και ρίχνουμε το λάδι, το νερό, το γιαούρτι,αλάτι και χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός και αφήνουμε στην άκρη

Ανοίγουμε 2 φύλλα και αλείφουμε ενδιάμεσα και πάνω από το δεύτερο με το μείγμα αυγού καλά.
Στην πιο φαρδια άκρη του φύλλου απλώνουμε το τυρί και το ψιλοκομμένο ζαμπόν.
Τυλίγουμε σε ρολό και το βάζουμε σε ένα πυρέξ
Επαναλαμβάνουμε το ίδιο μέχρι να γεμίσει το πυρέξ μας.
Κόβουμε σε 4 ίσα μέρη τα αλείφουμε με το μειγμα και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λέπτα

και είνα ετοιμαααααα

Δείτε το βίντεο της Συνταγής εδώ

Προηγούμενο άρθροΑφράτα σπιτικά κασεροψωμάκια…να γλείφετε τα δάχτυλά σας!
Επόμενο άρθροΤόσο αρωματικό που όλοι οι γείτονες ζήτησαν τη συνταγή!