Βραχάκια με λευκή σοκολάτα

Συστατικά:

200 γραμμάρια αποφλοιωμένων αμυγδάλων
250g λευκής σοκολάτας.
Σοκολάτα γάλακτος για διακόσμηση.

Μέθοδος:

Βάλτε τα αμύγδαλα σε ένα ταψί και τοστ για 10 λεπτά στους 180 °,
ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν-μαρί.
Μακριά από τη φωτιά, βυθίστε τα αμύγδαλα μερικά κάθε φορά, ανακατέψτε και βεβαιωθείτε ότι παραμένουν πλήρως καλυμμένα με σοκολάτα.
Τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε μια μεγάλη πλάκα καλυμμένη με χαρτί και τοποθετήστε τα στο ψυγείο έτσι ώστε η σοκολάτα να στερεοποιηθεί, στη συνέχεια διακοσμήστε με τη λιωμένη σοκολάτα γάλακτος και τα βάλτε ξανά στο ψυγείο για άλλα 10 λεπτά.

Καλη Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροZυμαρικά με κολοκυθάκια…Απλό αλλά νόστιμο 😋😋😋
Επόμενο άρθροΠανεύκολο σοκολατένιο γλυκό ψυγείου έτοιμο σε 15 λεπτά