Δείτε επίσης: Κρέπα πατάτας με γέμιση κιμά – πολύ τρυφερό και ζουμερό

Κρέπες Γεμιστές με κιμά στο φούρνο

Υλικά

3-4 κσ λάδι
1 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200γρ κιμά
1-2 κολοκυθάκια (ανάλογα με το μέγεθος) σε κομμάτια κομμένα
200γρ σάλτσα ντομάτας
αλάτι
Πιπέρι
λάδι
4 κρέπες έτοιμες
200γρ τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
Τυρί κίτρινο σε φέτες

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε ένα λαδωμένο τηγάνι για 3-4 λεπτά να καραμελώσει.
Προσθέτουμε το κιμά , τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε να πάρει χρώμα ο κιμάς.


Προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας και αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά να πήξει σε μία ωραία σάλτσα κιμά.


Λαδώνουμε ένα πυρέξ
Γεμίζουμε τις κρέπες με τυρί μοτσαρέλα και την σάλτσα κιμά και τις διπλώνουμε στα 4.

 
Τοποθετούμε τις κρέπες στο πυρέξ και το κλείσιμο προς τα κάτω.
Απλώνουμε πάνω από κάθε κρέμα μια κουταλιά και κιμά και σκεπάζουμε τις φέτες με το κίτρινο τυρί από πάνω

και ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

Σημείωση: Οι ποσότητες είναι για 2 κρέπες ανά άτομο.

Δείτε επίσης: Κρέπα πατάτας με γέμιση κιμά – πολύ τρυφερό και ζουμερό

Δείτε το βίντεο της Συνταγής εδώ

 

Προηγούμενο άρθροΑπολαύστε Ρολό Μπακλαβά: Το τέλειο γλυκό για κάθε περίσταση!
Επόμενο άρθρο8 λόγοι που δεν πρέπει ποτέ να πετάτε τις φλούδες του πορτοκαλιού