Υλικα
10 πρασινες πιπεριες κερατο
1 κρεμμυδι
1 σκελιδα σκορδο
100 γραμμαρια τυρι φετα σε κυβους
100 γραμμαρια γραβιερα μυτιληνης
100 γραμμαρια τριμμενο τυρι γκουντα
10- 15 ντοματινια
200 γραμμαρια κρεμα γαλακτος
1 κουταλια της σουπας ανηθο
1 κουταλια της σουπας μαϊντανο
ελαιολαδο, πιπερι και πολυ λιγο αλατι

Εκτελεση
Πλενετε τις πιπεριες.
Κατω απο τα κοτσανια τους κανετε ενα σταυρο με το μαχαιρι σας και απαλα τραβατε τα σπορια τους.
Στη συνεχεια τις βραζετε για περιπου 10 λεπτα σε αλατισμενο νερο τις στραγγιζετε και τις αφηνετε στην ακρη.
Σε ενα τηγανι βαζετε λιγο ελαιολαδο και τσιγαριζετε ψιλοκομμενο το κρεμμυδι με το σκορδο,τα ντοματινια σε μικρα κυβακια, μολις μαραθουν αποσυρετε το τηγανι απο την φωτια και ριχνετε μεσα τον μαϊντανο και τον ανηθο, τα τυρια σε κυβους εκτος απο το γκουντα που θα ειναι τριμμενο και την μιση κρεμα γαλακτος,το αλατι και το πιπερι, Ανακατευετε ολα μαζι και γεμιζετε τις πιπεριες.
Τοποθετειτε τις πιπεριες σε ενα πυρεξ και ριχνετε απο πανω την υπολοιπη μιση κρεμα.
Εχετε προθερμανει το φουρνο σας στους 220 βαθμους και ψηνεται στους 200 μεχρι να απορροφηθει ολη η κρεμα τους και να κανουν ωραιο χρωμα απο πανω.
σερβιρετε ζεστες.

***καλη επιτυχια…..!!!!***

Προηγούμενο άρθροΜανιατικη Γαλατοπιτα !!!
Επόμενο άρθροΜπατζίνα, Παραδοσιακή Πίτα Θεσσαλίας