Γιαουρτογλυκό με ρόδι

Υλικά:

1000γρ.γιαούρτι στραγγιστό με λίγα λιπαρά
500 ml κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά ή φυτική
4-5 κουταλιές ζάχαρη άχνη(Όσο γλυκό το θέλουμε)
1,1/2 πακέτα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ή 1,3/4 πακετα morning coffee
3-4 ρόδια
1 βανίλια
1/4κγ.μαστίχα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μίξερ την φρέσκα κρέμα με την βανίλια, μαστίχα να γίνει σαντιγί.
Χτυπάμε το γιαούρτι την ζάχαρη άχνη, με το σύρμα να γίνουν αφράτη κρέμα ή στο μίξερ. Ενσωματώνουμε και την σαντιγί ανακατεύοντας με μια πλαστική σπάτουλα με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω.
Βάζω στο pyrex μια στρώση μπισκότα χωρίς να τα φουσκώσω και ρόδι .Στην συνέχεια προσθέτω το1/3 της κρέμας .Κάνω το ίδιο 3 φορές.Στο τέλος βάζουμε πάνω στην κρέμα μπόλικο ρόδι
Σερβίρουμε μετά 5-6 ώρες.

Καλή επιτυχία!!!

Η Συνταγή είναι της Despo Ermogenous

Προηγούμενο άρθροΣαλάτα λάχανο κόλιανδρο, αυγά και σως γιαουρτιού
Επόμενο άρθροΚέικ κακάο με φουντούκι