Δείτε και αυτό: Παγωτό Μπανάνα με κανέλα | Το πιο ωραίο Μπανόφι
Γλυκάκι μπανάνας με καραμέλα και παγωτό
Υλικά
2 μπανανες
1 γάλα ζαχαρούχο.
Ζάχαρη – Κανέλα
Σπορέλαιο
Επικάλυψη
Αλεύρι – 2 αυγά – τριμμένη φρυγανιά
Σερβίρισμα παγωτό βανίλια
Εκτέλεση
1. Κόβουμε τις άκρες τις μπανάνας και χωρίζουμε την μπανάνα σε 3 μέρη.
2. Καραμελώνουμε ένα ζαχαρούχο γάλα*
3. Καθαρίζουμε το κέντρο της μπανάνας ώστε να κάνουμε ένα “πηγάδι”
4. Γεμίζουμε την μπανάνα με καραμέλα και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες
5. Περνάμε τα κομμάτια της μπανάνας για να επικαλυθφούν από το αλέυρι – αυγά – φρυγανιά
6. Τηγανιζουμε σε καυτό λάδι
7. Κυλάμε τις τηγανιτές μπανάνες σε μείγμα ζάχαρης – κανέλας
8. Σερβίρουμε με παγωτό
Δείτε και αυτό: Παγωτό Μπανάνα με κανέλα | Το πιο ωραίο Μπανόφι
Καλή Απόλαυση