Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές και κρέμα από πορτοκάλι

Βάζουμε στο τάπερ,η ταψί 30 φρυγανιές σε 2 σειρές!

ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε 2 νεροπότηρο νερό με 2 νεροπότηρα ζάχαρη για 3 λεπτά μετράμε από την ώρα που αρχίζει ο βρασμός και σιροπιάζομαι τις κρύες φρυγανιές με χλιαρό σιρόπι!

ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ:
Ζεσταίνουμε 1 κιλό γάλα με 100 γραμμάρια.ζάχαρη!
Σε ένα μπολ βάζουμε.120 γραμμάρια κορν φλάουρ ρίχνουμε μέσα λίγο γάλα από το ζεστό το ανακατεύουμε και το ρίχνουμε στο ζεστό γάλα!
Ανακατεύουμε και όταν πήξει κατεβάζουμε και την προσθέτουμε πάνω στης φρυγανιές!

ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ:
Είναι η ίδια διαδικασία με την κρέμα βανίλιας με την διαφορά προσθέτουμε 4 ποτήρια πορτοκαλάδα με ανθρακικό αντι του γάλατος!
Και την τοποθετούμε πάνω στην κρέμα βανίλιας!

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tzeni Tsanaktsidou‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΑυγά ψημένα σε σάλτσα ντομάτας
Επόμενο άρθροΚρουασάν με γέμιση αμυγδάλου…θα ξετρελάνει παιδιά και μεγάλους