Κέικ βουτηγμένο σε σοκολάτα και καρύδα

Υλικά και εκτέλεση:

6 αυγά,
200 γραμμάρια ζάχαρη,
180 γραμμάρια φαρίνα απ,
60 γραμμάρια κορν φλάουρ,
30 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο ζεστό.

Χτυπάμε τα αυγά να γίνουν κρέμα προσθέτουμε σε δόσεις την ζάχαρη σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε αλεύρι,κορν φλάουρ και τέλος το βούτυρο.
Τοποθετούμε το μείγμα η σε φόρμα τετράγωνη,η στρόγγυλη και το ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
Το αφήνουμε να κρυώσει!

Γλάσσο υλικά και εκτέλεση:

600 γραμμάρια καρύδα,
1.000 γραμμάρια άχνη ζάχαρη,
50 γραμμάρια βούτυρο,
180 γραμμάρια κακάο,
200 γραμμάρια γάλα
Τα βράζουμε 2 λεπτά!

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Κόβουμε το κέικ σε ότι κομμάτια θέλουμε,τα βουτάμε στο γλάσο και τέλος σε καρύδα!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ  Tzeni Tsanaktsidou-Αγαπάμε Μαγειρική !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!!

Προηγούμενο άρθροΥπέροχο μπισκοτογλυκό ψυγείου με φράουλες
Επόμενο άρθροΑξεπέραστος Καραμελωμένος χαλβάς Φαρσάλων με καβουρδισμένο αμύγδαλο