Συστατικά

4 αυγά
60 γραμμάρια ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
110 γραμμάρια αποξηραμένη καρύδα
2 κουταλιές κορν φλαουρ
2 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο
μια πρέζα αλάτι
16 κεράσια γλασσε

Οδηγίες
Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε μαζί, την καρύδα, το κορν φλαουρ και το αλατι και Αφήστε στην άκρη.
Ben Marie. Γεμίστε μια μικρή κατσαρόλα μέχρι την μέση με νερό και αφήστε το να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά. Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία είναι 97 ° C με ένα θερμόμετρο.

Δεν θέλουμε το νερό να βράσει, να σιγοβράζει.
Σε ένα μικρό μπολ που ταιριάζει στην κατσαρόλα χωρίς να αγγίξει το νερό, χτυπήστε μαζί τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας. Τοποθετήστε το μπολ στην κατσαρόλα προσθέστε τη ζάχαρη και χτυπήστε συνεχώς για περίπου 5 λεπτά μέχρι τα αυγά να γίνουν αφράτα.
Αφαιρέστε από τη φωτιά και ρίξτε στο μείγμα του κορνφλάουρ. Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και ανακατέψτε καλά. Αφήστε το μείγμα να παραμείνει για 15 λεπτά.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 ° C 
Καλύψτε το ταψί με ένα χαρτί ψησίματος. Χρησιμοποιώντας ένα μικρό κουταλάκι του γλυκού, τοποθετήστε τις κουταλιές του μείγματος για να δημιουργήσετε στρογγυλά μπισκότα.
Τοποθετήστε τα κεράσια στο κέντρο του καθένα και ψήστε για περίπου 15 λεπτά, ή μέχρι να γίνουν ωραία και χρυσά από πάνω.
Αφήστε τα να κρυώσουν.
Φυλάσσετε σε αεροστεγές δοχείο για 2-3 ημέρες ή στον καταψύκτη για έως και ένα μήνα.

Προηγούμενο άρθροΗ απλότητα της είναι η ομορφιά της (Τυροκαυτερή)
Επόμενο άρθροΠικάντικες ελιές στο τηγάνι