Ζαμπονοτυροπιτα

Υλικα:

1 πακέτο σφολιάτα,
300 γρ ζαμπόν,
500 γρ τυριά επιλογής σας,
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες,3κ.σ. κέτσαπ και 3κ.σ.μουσταρδας
σουσάμι για το πασπαλισμα

Εκτέλεση

1 αυγο χτυπημένο για αλειμα
Αλείφουμε με λίγο λάδι ή βιταμ,ένα μεγάλο ταψί. Απλώνουμε το ένα από τα δύο φύλλα σφολιάτας στο ταψί και το αλείφουμε με κέτσαπ. Προσθέτουμε μουστάρδα, το ζαμπόν και μετα το τυρί και από πάνω τις ροδέλες ντομάτας.

Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας, πατάμε τις άκρες με ένα πιρούνι να ενωθούν τα 2 φύλλα. Τρυπαμε και από πάνω τη σφολιάτα με το πιρούνι, αλείφουμε με το αυγό και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς ώσπου να πάρει χρώμα η σφολιάτα. Σε περίπου 20 λεπτά γίνετε τέλεια!!

ΠΗΓΗ: https://www.alphafreepress.gr/

Προηγούμενο άρθροΜια σαλάτα που τα έχει όλα…για να είναι στο Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι
Επόμενο άρθροΜοσχαράκι Κοκκινιστό με πατάτες