Ζουμερά κεφτεδάκια με σάλτσα μανιταριών

Υλικά

500 γρ.μανιτάρια
400 γρ.κρέμα γάλακτος
500 γρ.μοσχαρίσιο κιμά
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 άσπρο κρεμμύδι
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 ποτήρι νερό 200 ml
πιπέρι
αλάτι
3-4 κ.σ.άνηθο ψιλοκομμένο
20 γρ.σάλτσα σόγιας
γλυκιά πάπρικα
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σ ένα μπολ βάζουμε τον κιμά,το άσπρο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ,το αυγό,αλάτι, πιπέρι και ζυμώνουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.
Πλάθουμε κεφτεδάκια σε σχετικά μεγάλο μέγεθος.Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια τα βάζουμε σ ένα άλλο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν.

Προσθέτουμε το κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο,αλάτι πιπέρι κατά βούληση,την πάπρικα,την κρέμα γάλακτος ,το αλεύρι διαλυμένο στο νερό και μαγειρεύουμε 5-10 λεπτά.
Τοποθετούμε μέσα τα κεφτεδάκια σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Τέλος ρίχνουμε τον άνηθο ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.Τέλειο συνοδευτικό οι τηγανιτές πατάτες!!!!!
Δοκιμάστε το!!!!!

Καλή σας όρεξη!!!!

Subsribe and find more delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΣκαφούδες μιας Μυτιληνιάς Γιαγιάς
Επόμενο άρθροKεφτεδάκια σε Mελιτζάνα