Ζυμαρικά με αχλάδι και καρύδια

…εύκολη συνταγή για να καταπλήξετε τους πάντες με μια μαγική συνάντηση φρέσκων φρούτων και ξηρών καρπών !

Υλικά (2 άτομα):

1 ζουμερό αχλάδι
60 γρ καρύδια ψύχα
50 γρ τυρί παρμεζάνα
100 ml γάλα
1 κρεμμύδι
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για γεύση
Αλάτι για γεύση.
πιπέρι όσο χρειάζεται.

Εκτέλεση

Καθαρίζω και κόβω το αχλαδι σε κυβάκια.
Τσιγαρίζω με λιγο λάδι το κρεμμυδι και ριχνω και το αχλαδι, μισο ποτηρι νερό και σκεπάζω το τηγανι και αφήνω 15 λεπτά
Μέσα στο μπλεντερ ρίχνουμε τα καρύδια ψυχα, λάδι, γάλα, αλάτι, πιπέρι , παρμεζάνα και χτυπάμε να γίνει μια κρέμα.

Ρίχνουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμενο νερό που βράζει και μαγειρευουμε αλ τεντε συμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Μόλις περασουν τα 15 λεπτά ρίχνουμε μεσα στο τηγάνι με τα αχλαδια τη σαλτσα απο το μπλεντερ και λιγο νερο και τα μακαρόνια και ανακατευουμε προσθέτουμε και λίγο λάδι απο πάνω και τα αφηνουμε να δεσουν με την σάλτσα.

Κατεβάζουμε και σερβίρουμε

Προηγούμενο άρθροΕίναι η καλύτερη ομελέτα…δείτε το μυστικό της
Επόμενο άρθροΨαρόσουπα Βελουτέ με Κολοκύθα…βήμα βήμα για σίγουρη επιτυχία