Η Κοτοσαλάτα της Αργυρώς

Υλικά:

2 στήθη κοτόπουλου
1/2 κ.γ. αλάτι,
1/2 κ.γ. πιπέρι
1 κ.γ. ελαιόλαδο
4 μέτριες πατάτες
6 αυγά
150 γραμμάρια αρακά
5 μέτρια αγγουράκια
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι,
2 κουταλιές λεμόνι χυμό,
5 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα,
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και βράζουμε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με νερό που έχουμε ριξει αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά
Μόλις κρυώσει λίγο το κοτοπουλο το τραβάμε το κοτόπουλο να γίνει σε κλωστες
Μετα βράζουμε τις πατατες για 30 λεπτά σε μέτρια φωτιά και κομμένες σε μικρά μεγέθη
Συνεχίζουμε και βραζουμε τα αυγά και ψιλοκοβουμε σε μικρά κομμάτια
Μαγειρεύουμε επίσης τον αρακά σε βραστό νερό
Ψιλοκοβουμε τα ακουράκια σε μικρά μεγέθη

Συναρμολόγηση

Σ ένα μπολ ριχνουμε το κοtόπουλο τις πατάτες, αυγά, αρακά και τ’ αγγουρακια
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, γιαούρτι,λεμόνι χυμό, μαγιονέζα, ελαιόλαδο. Ανακατέψτε τα όλα.
Στη συνέχεια βάλτε σε ένα δισκο διακοσμήστε όπως σας αρεσει βάλτε την στο ψυγέιο για 1-2 ωρες και σερβίρετε

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜπεζέδες με κρέμα
Επόμενο άρθροΡύζι με σάλτσα ντομάτας: Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για κάθε στιγμή