Δείτε Επίσης: Ταμπουλέ…η Σαλάτα του Καλοκαιριού | Η διάσημη σαλάτα του Καίσαρα

Σαλάτα με Καρπούζι και Φέτα

Συστατικά

1/4 γ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
1/2 κουτ. αλάτι
3 κουπ. καρπούζι χωρίς σπόρους σε κύβους
1 κουπ. μεσαίο αγγούρι, ψιλοκομμένο
1 κουπ. τριμμένη φέτα
1/2 κουπ. κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
1/2 κουπ. χονδροκομμένο μέντα
Νιφάδες θαλασσινό αλάτι, για γαρνιτούρα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε ελαιόλαδο, ξύδι κόκκινου κρασιού και αλάτι να γίνει το dressing.
Σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος, συνδυάστε καρπούζι, αγγούρι, φέτα, κόκκινο κρεμμύδι και μέντα.
Ρίξτε από πάνω όλo τo dressing, και ανακατέψτε για να τα συνδυάσετε.
Γαρνίρετε με περισσότερη μέντα και νιφάδες θαλασσινό αλάτι.

Δείτε Επίσης: Ταμπουλέ…η Σαλάτα του Καλοκαιριού | Η διάσημη σαλάτα του Καίσαρα

ΠΗΓΗ: www.delish.com

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚρέπα πατάτας με γέμιση κιμά – πολύ τρυφερό και ζουμερό
Επόμενο άρθροΤυροψωμάκια για το δεκατιανό σας!