Δείτε Επίσης: Η πιο δροσερή καλοκαιρινή Σαλάτα | Σαλάτα Λάχανο σε μαγιόνεζα και γιαούρτι

Η Συνταγή είναι από τα Μητσομαγειρέματα

Σαλάτα το Καίσαρα

Υλικά

1 ψημένο κοτόπουλο φιλέτο με κάρυ και κουρκουμά.
2 καλαμπόκια βρασμένα.
Σαλάτα ανάμεικτη πράσινη (μαρούλι, ρόκα, iceberg).
Παρμεζάνα.
Κρουτόν ή φρυγανισμένο ψωμί.
Αλάτι και πιπέρι.
Για την σως μουστάρδας με μέλι:

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα.
1 στυμμένο λεμόνι.
1 κουταλιά της σούπας μέλι.

Εκτέλεση.

Αρχικά πρέπει να ψήσουμε ή να βράσουμε το στήθος κοτόπουλο. Το καρυκεύουμε με κάρυ και κουρκουμά και για πιο γρήγορα και εύκολα το ψήνουμε στο γκριλ!!!
Συνεχίζουμε με την πρασινάδα… Έχουμε μια πράσινη σαλάτα, ανάμεικτη με μαρούλι, ρόκα, iceberg και 2 βρασμένα καλαμπόκια (ή κονσέρβα από το μάρκετ). Θα χρειαστούμε και Κρουτόν ή εναλλακτικά μπορούμε να φτιάξουμε με φρυγανισμένο ψωμί!!! Την παρμεζάνα την έχουμε ψιλοκομμένη σε φλούδες και είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε την σως μουστάρδας με μέλι!
Σε ένα μπολάκι βάζουμε ελαιόλαδο, μουστάρδα, χυμό λεμονιού και μέλι! Τα ανακατεύουμε καλά και η σως είναι έτοιμη για χρήση.
Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύουμε αρχικά την “πρασινάδα”, το κοτόπουλο και τα καλαμπόκια, αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε την σως μουστάρδας, ανακατεύουμε καλά και μετά ρίχνουμε τα Κρουτόν. Στο τέλος απλώνουμε τα “φύλλα” της παρμεζάνας και ολοκληρώνουμε την σαλάτα μας με λίγο ακόμη φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι!

Καλή επιτυχία!!!

Δείτε Επίσης: Η πιο δροσερή καλοκαιρινή Σαλάτα | Σαλάτα Λάχανο σε μαγιόνεζα και γιαούρτι

Το κανάλι youtube Μητσομαγειρέματα

Προηγούμενο άρθροΗ πιο αφράτη Κουλούρα
Επόμενο άρθροΜπριζόλες “Ποιος είπε ότι το τυρί δεν τρώγεται με μαχαιροπίρουνο;