Η πιο γρήγορη πίτσα

Υλικά

2 φύλλα ζύμης των 300 γρ. (alfa)
1 πράσινη πιπεριά
μανιτάρια
ελιές
mix τυρί τριμμένο
ντοματίνια
Ροδέλες κρεμμυδιού
σκόνη σκόρδου ,
βασιλικός ξερός,
πιπέρι,
τοματοπολτό (προτιμήστε διπλής συμπύκνωσης)

Εκτέλεση

Ξεπαγώστε τα φύλλα ζύμης σας για περίπου 15-20 λεπτά.
Αλείψτε στο κάθε φύλλο σαν βάση τον τοματοπολτό σκόνη σκόρδου , βασιλικός ξερός, και καλύψτε όλη την επιφάνεια με μπέικον. Από πάνω απλώστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήστε τελευταίο το τριμμένο τυρί.
Επικαλύψτε τα υλικά με το τριμμένο τυρί αναλόγως τα γούστα σας.
Ψήνετε στους 170-180°C (αέρα και αντιστάσεις κατά προτίμηση) για 20-25 λεπτά έτσι ώστε να έχει λιώσει καλά το τυρί πάνω στα υλικά και από κάτω η ζύμη να μην προλάβει να “αρπάξει”.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΖυμαρικά με γαλοπούλα και μανιτάρια σε αρωματική κρεμώδη
Επόμενο άρθροΧοιρινά παϊδάκια σε σάλτσα