Κέικ με πολτό λεμονιού /χωρίς ραφιναρισμένη ζάχαρη και αλεύρι

Υλικά

Λεμόνια – 3 τεμάχια
Αυγά – 6 τεμάχια
Ζάχαρη καρύδας – 200 g, σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποίησα 100 g.
Ξηροί καρποί -225γρ (εγώ χρησιμοποίησα, αμύγδαλα, καρύδια και κάσιους),
μέχρι αυτό το βάρος
Μπέικιν πάουντερ 1 κουτ.

Εκτέλεση

Τα λεμόνια πλένονται πολύ καλά και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.
Στη συνέχεια καθαρίζουμε τους σπόρους και τους κάνουμε πολτό.
Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη. Προσθέστε το μπεικιν και τα πολτοποιημένα λεμόνια.
Προσθέστε τους αλεσμένους ξηρούς καρπούς.
Ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε σε ταψί στρωμένο με χαρτί κουζίνας. Το μέγεθος είναι 20 cm.
Ψήστε μέχρι να γίνει ή να βγει στεγνή μια οδοντογλυφίδα από το κέντρο. Διακοσμήστε σύμφωνα με το γούστο σας εμάς η πρότασή μας είναι αυτή στην κεντρική φωτό

Καλή Απόλαυση!

Υ.Γ Η συνταγή είναι του σεφ Sylvain Rowe!

Προηγούμενο άρθροΛαχταριστό κοτόπουλο με σάλτσα λευκού κρασιού, μανιτάρια και ρύζι
Επόμενο άρθροΜανιταρόπιτες στο τηγάνι