Συστατικά
250 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
160 γραμμάρια βουτύρου σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. Ντοματες, ψιλοκομμένες
200g κεφαλογραβιέρα,  τριμμένή
50 γρ. Τυρί regato, τριμμένο
100 γραμμάρια ζαμπόν, κομμένα σε κύβους
12 ελιές, κομματιασμένες και τεμαχισμένες
2-3 αυγά
αλατοπίπερο

Κατευθύνσεις
Ανακατέψτε το βούτυρο και τα αυγά χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο κουτάλι, στη συνέχεια προσθέστε το αλεύρι, σιγά-σιγά. Στη συνέχεια, προσθέστε το ζαμπόν, τα τυριά, τη ντομάτα, τις ελιές και το αλάτι και το πιπέρι.

Ρίξτε το μείγμα σε φορμάκια muffins ή ότι άλλο έχετε και ψήστε για περίπου 50 λεπτά στους 160-180 ° C, μέχρι να χρυσίσουν.

Credit to

Προηγούμενο άρθροΠίτα με μέλι και κατσικίσιο γάλα
Επόμενο άρθροΣφακιανή Πίτα