Κεφτέδες με λουκάνικα και τυρια

Μια γρήγορη συνταγή σνακ – γρήγορες κοτολέτες.
Θα χρειαστείτε τα πιο απλά προϊόντα που έχετε πάντα στο ψυγείο σας.
Οι κεφτεδες παρασκευάζονται από ψιλοκομμένα λουκάνικα και τυρί, τηγανισμένα σε λάδι σε τηγάνι.
Χάρη στο πανάρισμα τριών στρώσεων, τα προϊόντα έχουν πυκνή τραγανή κρούστα, ενώ εσωτερικά είναι πολύ απαλά και ζουμερά.
Το ζεστό λιωμένο τυρί ρέει κατευθείαν από τους κεφτδες. Αυτοι οι νόστιμοι κεφτεδες θα είναι ένα υπέροχο συνοδευτικό στην μπυρα ή το κρασι σας.

Υλικά

λουκάνικα 200 γρ
σκληρό τυρί 200 γρ
Αλεύρι 4 κ.σ
Γιαουρτι 2 κ.σ
Αυγό 1
Αλάτι – γεύση
Μαύρο πιπέρι τριμμένο – γεύση
Αλεύρι για το πανάρισμα 100 γρ
Τριμμένη φρυγανιά 100 γρ
Αυγό κότας 1

Βήματα

1. Ετοιμάστε τα απαραίτητα προϊόντα σύμφωνα με τη λίστα. Τρίψτε το σκληρό τυρί σε ένα λεπτό τρίφτη, τοποθετήστε το σε ένα βαθύ δοχείο.
2. Κόβουμε τα λουκάνικα σε μεσαίου μεγέθους κύβους, τα προσθέτουμε στο τυρί.
3. Ριξτε  ένα αυγό, προσθέτουμε και το γιαουρτι. Προσθέστε αλεύρι, αλάτι και αλεσμένο πιπέρι για γεύση.
4. Ανακατέψτε καλά το μείγμα, συνδέοντας όλα τα συστατικά μεταξύ τους όσο το δυνατόν περισσότερο.
5. Από τη μάζα σχηματίζουμε κεφτεδες ίδιου μεγέθους και σχήματος. Περαστε κάθε κεφτε από όλες τις πλευρές σε αλεύρι.

6. Σπάστε το αυγό σε ξεχωριστό δοχείο, χτυπηστε το με ένα πιρούνι. Μετά το αλεύρι, βουτάμε τα κεφτεδάκια στο μείγμα των αυγών, γυρίζοντας προς διάφορες κατευθύνσεις.
7. Στο τέλος, πανάρετε τριμμένη φρυγανιά.
8. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε φωτιά με αρκετό λάδι. Τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά για να τηγανιστούν σωστά μέσα.
9. Όταν ροδίσει η μία πλευρά, γυρνάμε με μια σπάτουλα από την άλλη πλευρά, τηγανίζουμε μέχρι να γίνει μια τηγανισμένη κρούστα.
Πριν από κάθε νέα μεριδα απο κεφτεδες, προσθέτουμε λίγο λάδι στο τηγάνι.
10. Βάλτε τους ετοιμους κεφτεδες σε μια χαρτοπετσέτα, αφαιρώντας το στρώμα λαδιού.

Ευχάριστω

Η Συνταγή ειναι από εδώ receptisalatov

Προηγούμενο άρθροZουμερά ψωμάκια με ανθότυρο και γλάσο
Επόμενο άρθροΚουλουράκια με ζαχαρουχο γάλα 😍