Κεφτέδες με πάστα Tricolour

Έφτιαξα και τηγάνισα τους κεφτέδες.

Για τα Ζυμαρικά

Υλικά

1 κρεμμύδι,
3 σκελίδες σκόρδο
2/4 πιπεριά κόκκινη,
1 κλωνάρι σέλινο
1 κουτί ντοματακια σε κύβους
αλάτι, πιπέρι λίγο τσίλι,
1/2 ποτήρι βραστό νερό,

Εκτέλεση

Έβαλα το κρεμμύδι, σκόρδο, κόκκινη πιπεριά, σέλινο όλα ψιλοκομμένα με λάδι στο τηγάνι να ψηθούν.
Τα έσβησα με 3/4 ποτήρι άσπρο κρασί πρόσθεσα τα ντοματακια σε κύβους, αλάτι, πιπέρι τσίλι, βραστό νερό, και τα άφησα να βράσουν.
Όταν κόντευε να γίνει τα έβαλα στο μουλτι για 1-2 χτυπήματα και τα ξανά έβαλα στο τηγάνι να βράσουν.


Έβρασα 350 γρ πάστα Ιταλικά Τρικολόρ φτιαγμένα με τομάτα και σπανάκι.
Τα έβαλα στην σάλτσα και λίγο από το νερό που έβρασαν, ανακάτωσα και έβαλα και τους κεφτέδες και σέρβιρα.

ΠΗΓΗ: Effie Tsouras

 

Προηγούμενο άρθροΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΡΕΑΣ! Μόνο με 3 υλικά και είναι έτοιμο!
Επόμενο άρθροΣπετζοφάι.. Αλλιώτικο από το συνηθισμένο..