Κεφτέδες τόνου και πατάτας

Υλικά

500 γρ πατάτες βραστές,
300 γρ τόνος,
1 αυγό,
3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
1 ματσάκι μαϊντανό,
αλάτι,
πιπέρι,
τριμμένη φρυγανιά.

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε τις βραστές πατάτες και προσθέτουμε τον τόνο, το αυγό, το τριμμένο τυρί, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και
την τριμμένη φρυγανιά λίγη-λίγη (πρέπει να προσαρμόσουμε όταν χρειάζεται).
Πρέπει να αποκτήσετε μια ένωση που μπορεί να δουλέψει με τα χέρια σας.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα περνάμε στην τριμμένη φρυγανιά. Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδίσουν.
Τα κεφτεδάκια μπορούν να μπουν και στο φούρνο, αλλά δεν το συμβουλεύω, δεν είναι τόσο νόστιμα όσο τα τηγανητά.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΠέννες Πουτανέσκα
Επόμενο άρθροΜπισκότα Πτιφούρ με μαρμελάδα