Κεφτεδάκια από ξινολάχανο

Υλικά

1/2 ξινολάχανο / μικρό /,
1 κοτσάνι πράσο,
κύμινο,
μαύρο πιπέρι,
μπαχαρικό για κεφτέδες κατά βούληση
50-60 γραμμάρια ρύζι, νερό

Εκτέλεση

Αποφάσισα και έφτιαξα κεφτεδάκια από ξινολάχανο. Ψιλοκόβω το ξινολάχανο, πράσο, κύμινο, μαύρο πιπέρι, μπαχαρικό για κεφτέδες κατά βούληση και το σοτάρω σε λάδι να μαλακωσει. Πρόσθεσα το ρύζι, νερό και έβρασα μέχρι να είναι έτοιμο το ρύζι.
Το άφησα να κρυωσει και με ένα κουτάλι παιρνω δόσεις κάνω τους κεφτεδες τους τυλίγω σε αλεύρι, άφησα να φουσκώσει για 15 λεπτά και τηγάνισα σε καυτό λάδι. Τους γύρισα απαλά για να τηγανιστούν και απο τις 2 πλευρές.

Κεφτεδάκια από ξινολάχανο

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΑυτά τα μπισκότα λιώνουν στο στόμα! Πεντανόστιμο εύκολο και γρήγορο
Επόμενο άρθροΓλυκές Αυγόφετες…μπορώ να το τρώω κάθε πρωί