Κεφτεδάκια Γεμιστά με Τυρί

Υλικά

–500 γρ. κιμά ανάμεικτο
–1 κρεμμύδι
–2 σκελίδες σκόρδο
–300 γρ. τυρί κίτρινο ή ταλαγάνι
–3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
–100 ml. γάλα
–1 μεγάλο αυγό
–50 ml. ελαιόλαδο
–1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο γλυκό πιπέρι
–2-3 κλωναράκια μαϊντανό
–1 κουταλιά της σούπας φρέσκα ή αποξηραμένα μυρωδικά (θυμάρι, θρούμπι, δυόσμο κτλ.)
–Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
–Αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

1 Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220ο C και ετοιμάζουμε τα κεφτεδάκια.
Σ΄ένα μπωλ βάζουμε το ψωμί και το περιχύνουμε με το γάλα.

2 Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το σκόρδο και τα μυρωδικά, τα προσθέτουμε στον κιμά.
Επίσης προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας από το ελαιόλαδο, το κόκκινο πιπέρι, το αυγό, αλάτι και τέλος το μουλιασμένο ψωμί, καλά στυμένο.

3 Ζυμώνουμε καλά τον κιμά και πλάθουμε μεγάλους κεφτέδες, τους οποίους γεμίζουμε με τυρι κομμένο σε κύβους.
Τοποθετούμε τους κεφτέδες σε ταψάκι στρωμένο με χαρτί ψησίματος περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 200ο C.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΥπέροχα Κορνεδάκια με κρέμα βανίλιας και σοκολάτα
Επόμενο άρθροΖαμπονοτυρόπιτα με βάση πίτσας…θα σας συγκλονίσει η τραγανότητα με την υγρασία της ντοπάτας