Κεφτεδάκια με κιμά και κολοκυθάκια

Δοκιμάστε αυτήν την ελαφρώς διαφορετική συνταγή για τα κεφτεδάκια που αγαπούν οι περισσότεροι – το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει ακόμη και τις πιο αυστηρές προσδοκίες σας

Απαραίτητα προϊόντα:

300 γρ κολοκυθάκια
300 γραμμάρια κιμά
4-5 σκελίδες σκόρδου
1 μικρό κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά, αλεσμένη σε μπλέντερ
1 αυγό
1 κουταλια της σούπας αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
λάδι

Εκτέλεση:

Τρίβουμε τα αποφλοιωμένα κολοκύθια σε τρίφτη, προσθέτουμε λίγο αλάτι και αφήνουμε την περίσσεια του χυμού
να στραγγίσει.
Ξεφλουδίστε 5-6 σκελίδες σκόρδου και λιωστε τες. Τρίψτε μέσα επίσης το κρεμμύδι και την κόκκινη πιπεριά. Προσθέστε αλάτι και αλεσμένο
μαύρο πιπέρι. Χτυπήστε ένα αυγό.
Στη συνέχεια προσθέστε το αλεύρι. Στη συνέχεια προσθέστε 300 γραμμάρια κιμά.
Ανακατέψτε τα πάντα καλά, διαμορφώστε τα κεφτεδάκια

και τηγανίστε τα σε ένα προθερμασμένο τηγάνι μέχρι να ροδίσουν και στις δύο πλευρές.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΧοιρινό με φασολάκια στο φούρνο…αποδείχθηκε ένα πολύ νόστιμο πιάτο
Επόμενο άρθροΠατατοκεφτέδες…τους κάνω πάντα έτσι και ποτέ δεν με απογοήτευσαν