Κεφτεδάκια πατάτας

Απαραίτητα προϊόντα:

Πατάτες 2 κιλά
Τυρί 250 γρ
Αυγά 7 τεμ
Λίγοπ Μαϊντανός ψιλοκομμένος
τριμμένη φρυγανιά200γρ
Μαύρο πιπέρι, αλάτι.

Εκτέλεση

Μαγειρεύω τις πατάτες. Ψύξαμε και τριμμένα σε ένα μεγάλο τρίφτη. Σε αυτά προσθέστε ψιλοκομμένο μαϊντανό, 2 αυγά και τριμμένο τυρί. Καρύκευμα με αλάτι και πιπέρι. Διαμόρφωσα τα κεφτεδάκια σε ωοειδή σχήμα μετά τα πέρασα σε ψίχουλα. Στη συνέχεια, σε ένα αυγό. Τους τακτοποίησα σε ένα τάψι με χαρτί ψησίματος και λαδωμένο με λάδι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Καλή Όρεξη

Προηγούμενο άρθροΣιροπιαστό Κέικ
Επόμενο άρθροΣυκώτι με καραμελωμένα κρεμμύδια…ίσως η πιο θρεπτική τροφή στη γη