Τηγανιτές πατάτες

1/2 κιλό πατάτες
1 πακέτο κορν φλαουερ
1 φακ. μπέικιν πάουντερ
30 γρ ζάχαρη.

Εκτέλεση

Βράζουμε περίπου μισό κιλό πατάτες. Τις τρίβουμε και προστίθενται το κορν φλαουερ, μπέικιν πάουντερ και 30 γρ ζάχαρη.
Ζυμώνουμε τη ζύμη και την ανοίγουμε σε ορθογώνια κρούστα. Κόβουμε σε ρομβοειδή σχήματα και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Αφού αφαιρέσουμε, αλατίζουμε για γεύση.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΑφράτη τούρτα καρύδας😋❤️❤️
Επόμενο άρθροΚοκκινιστό με πατάτες