Δείτε Επίσης: Μοσχάρι κοκκινιστό με κολοκυθάκια στην κατσαρόλα | Μοσχάρι με κολοκυθάκια μαμαδίστικο

Το μαγειρεύω και το σερβίρω, γρήγορα με οποιοδήποτε συνοδευτικό, για παράδειγμα, πατάτες, ζυμαρικά, φαγόπυρο, ρύζι και ρίχνω από πάνω το κοκκινιστό με σάλτσα. Το συμπληρώνω με σαλάτα λαχανικών ή ελαφρά αλατισμένα αγγούρια. Το δείπνο ή το μεσημεριανό γεύμα είναι έτοιμο.

Κοκκινιστό Μοσχάρι απλό

Συνταγή:

για 2-3 μερίδες

Μοσχαράκι ελιά, σε κομμάτια – 500 γρ.
Μανιτάρια -250g.
Κρεμμύδια ξερά -2τμχ.
Σκόρδο 2-3 σκελίδες λιωμένο
Αλάτι -1 κουταλάκι του γλυκού
Μαύρο πιπέρι – για γεύση
Ντομάτες κονκασέ στο δικό τους χυμό -300g ή ντοματοπελτέ -1-2 κουταλιά της σούπας.
Λάδι – 3-4 κουταλιές της σούπας.
Νερό -500ml.

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε κύβους. Τεμαχίζουμε τα μανιτάρια σε φέτες και το κρεμμύδι.
Σε μία κατσαρόλα με λίγο λάδι σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν ημιδιαφανή και ρίχνουμε μετά το κρέας και τα σοτάρουμε όλα μαζί μέχρι το κρέας να γίνει καφέ.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια , σάλτσα ντομάτα αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε για λίγο και μετά προσθέτουμε σκόρδο και το νερό σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Ανακατεύετε ενώ βράζετε το φαγητό μέχρι να μαγειρευτεί καλά  το κρέας, και να μείνει με μια ωραία σάλτσα.

Δείτε Επίσης: Μοσχάρι κοκκινιστό με κολοκυθάκια στην κατσαρόλα | Μοσχάρι με κολοκυθάκια μαμαδίστικο

Κάλή επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΔίχρωμο Γλυκό Ψυγείου…για βιαστικές καταστάσεις
Επόμενο άρθροΥπέροχες Βάφλες με κανέλα και τυρί κρέμας